AUFF Starting Grants

AUFF STARTING GRANTS 2018

Med Starting Grants ønsker AUFF at styrke vækstlaget og derigennem sikre fremragende forskere gode karrieremuligheder ved Aarhus Universitet. AUFF ønsker gennem virkemidlet at løfte særligt lovende forskning af international karat ved de fire hovedområder.

AUFF Starting Grants vil i 2018 blive anvendt til international rekruttering til vækstområder med henblik på etablering af nye selvstændige forskningsområder og forskningsgrupper.

Der kan løbende ansøges om AUFF Starting Grants i forbindelse med forhandling om nyansættelse/rekruttering. Ansøgningen indsendes af institutleder med indstilling fra dekanen.

Ansøgningsrunderne i maj og oktober er rettet mod vækstpunkter på Aarhus Universitet og her kan AUFF Starting Grants søges af nyansatte adjunkter og lektorer. For begge grupper gælder det, at ansættelsen skal være sket d. 1. september 2017 eller herefter.

Ansøgningerne prioriteres af dekaner og institutledere forud for beslutning om uddeling.

Der vil i 2018 være en ramme på i alt 47,5 mio. kr. til AUFF Starting Grants.

Der er to ansøgningsfrister i 2018:

·          Tirsdag d. 1. maj 2018 kl. 12.00

·          Mandag d. 1. oktober 2018 kl. 12.00

Ansøgninger til ansøgningsrunden udfyldes elektronisk på http://efond.dk/auff/. Se ”AUFF Starting Grants, Guide for Applicants 2018”.

Ved ansøgning i forbindelse med aktuel rekruttering:

For at kunne ansøge om AUFF Starting Grants uden for ansøgningsrunderne skal der være tale om en aktuel og presserende rekrutteringssituation, hvor et AUFF Starting Grant vil være afgørende for tiltrækning af en særdeles attraktiv kandidat, der i situationen har andre jobtilbud på hånden.

Ansøgning fra institutleder med tilhørende bilag (se ”AUFF Starting Grants, Guide for Applicants 2018” for detaljer) sendes i en samlet pdf-fil via e-mail til: Tove Østergaard Le, Talentudviklingsenheden, AU Forskning og Eksterne Relationer, E-mail: toe@au.dk.

Spørgsmål vedr. AUFF Starting Grants kan rettes til:

Tove Østergaard Le
Talentudviklingsenheden, AU Forskning og Eksterne Relationer
Aarhus Universitet

Mobil: 2162 4921
E-mail: toe@au.dk

 

Uddelingsudvalget

  • Professor Karl Anker Jørgensen, AU Science and Technology
  • Professor Klaus Mølmer, AU Science and Technology
  • Professor Helle Vandkilde, AU Arts
  • Professor Jens Otto Lunde Jørgensen, AU Health
  • Professor Jens Blom-Hansen, AU Business and Social Sciences