Du er her: Aarhus Universitets Forskningsfond Presserum Nyt datterselskab: Alexandra Instituttet A/S (2012)

Nyt datterselskab: Alexandra Instituttet A/S (2012)

Nyt datterselskab: Alexandra Instituttet A/S

Fonden overtog i 2012 alle aktierne i Alexandra Instituttet A/S fra IT-foreningen Alexandra, som siden instituttets start i 1999 har været ejer af Alexandra Instituttet A/S.

Instituttet, der driver anvendelsesorienteret it-forskning og innovation samt sælger it-ydelser og løsninger til dansk erhvervsliv, har siden 2007 været et af de ni danske GTS-Institutter (Godkendt Teknologisk Service), som har til formål at levere teknologiske ydelser og sprede viden fra forskningsmiljøerne til dansk erhvervsliv.

Alexandra Instituttet A/S kompletterer fondens øvrige aktiviteter på bedste vis, hvor fonden har ejerandele i beslægtede virksomheder, som Forskningsfondens Ejendomsselskab A/S, Incuba Science Park A/S og Østjysk Innovation, der alle beskæftiger sig med samspillet mellem forskning og det omkringliggende samfund.

Læs mere om Alexandra Instituttet på: www.alexandra.dk

Revideret 09.03.2017